Crónica Pref. Menorca: Norteño 4-1 At. Villacarlos

Norteño: Barceló, Lopez, Muñoz, Enrich, Pons, Marques(Carrera), Olives, Martinez, Anglada(Lopez), Catala(Toni) y Xavier.

At. Villacarlos: Salas, Lopez, Ortega, Wolllstein, Garcia(Pablo), Gutierres(Alex)Domato(Contreras), Moreno, Torres, Garcia y Sastre(Xisco).

Goles: Muloz, Anglada y Catala(2) por el Norteño y Torres por el Villacarlos

Colegiado: Joan Caules ayudado por Gil Muñoz y Planes Ortega.

Tarjetas: Amarillas a Domato, Moreno doble y expulsión, Torres, Sastre y roja directa a Lopez por el At. Villacarlos y amarillas a Marques, Enrich, Muñoz y Martinez doble amarilla y expulsión por el Norteño.

Partit emocionant amb molta tensió. La primera part, on ha dominat el Norteño amb pressió del Villacarlos, amb gol de Jesús per part de l’equip local al minut 30 , amb servei de córner. Al minut 40 s’ha empatat el partit amb gol de José L. Torres Camacho on s’ha arribat al descans.

Als 10 minuts de la segona part, el Norteño amb gol de Català s’ha avançat al marcador, donant un poc més de tranquil·litat a l’equip de casa. Els visitants no han deixat de lluitar intentant sortir amb ràpids contraatacs, però sense crear massa perill a la porteria d’en Barceló. Al minut 60 expulsió amb targeta vermella a un jugador del Villacarlos, per donar una puntada de peu per darrera al porter. Al minut 80, una altra targeta vermella on el Villacarlos ha quedat amb 9 jugadors.

El Norteño, jugant més a plaer per la superioritat numèrica de jugadors, ha tornat a marcar al minut 90 amb un segon gol de Català i al minut 93 ha arribat el 4 -1 definitiu obra de n’Helenio.