Espanya: Bonet, Gomez, Campaner, Gelabert, Sempere, Abdallaoui, Caldes, Catala, Martin, Ant. Perez i And. Perez.

També jugaren: Tarda i Llompart.

Olimpic: Febrer, Jimenez, Coronado, Parera, Pocoví, Muntaner, Fernandez, Chardonnet, Blanco, Alabarce i Marti.

També jugaren: Salas, Llodra, Marti i Cerezo.

Gols: 1-0 min. 20 Abdallaoui, 1-1 min. 30 Alabarce, 2-1 min. 47 Abdallaoui, 3-1 min. 53 Abdallaoui, 4-1 min. 55 Campaner, 5-1 min. 60 Abdallaoui.

Arbitre: Miguel Guardiola, no se pot afavorir tant el joc d’un equip.

Targetes grogues: No n’hi va haver.

Comentari:

L’equip local se n’ha duit aquest partit perque ha tengut la sort de cara i ha tengut més força a les jugades decisives del partit.

A la primera part, els visitants han disposat de dos 1 contra 1 amb el porter que no han sabut resoldre, un per errada del davanter i l’altra per encert del porter local. Després ha vengut el gol local en una jugada embarullada que no han sabut resoldre els defenses visitants. Ja, al darrer minut, els visitants han aconseguit el gol que havien estat cercant durant tota aquesta primera part.

A la segona part, l’Olimpic ha tornat sortir dominador i tenguent les millors ocasions per a avançar-se en el marcador, però en una ràpida jugada els locals s’han tornat adelantar, si bé hi havia hagut falta del davanter abans. Dos gols més de rebot i un penal al darrer minut han fet que el resultat fos tant abultat a favor dels locals.