Olimpic: Fullana, Quintana, Bassa, Pastor, Mascaró, Muntaner, Serra, Llodrà, Canaves, Maimó i Riera.

També jugaren: Rosselló, P. Miquel, B. Miquel, Vadell i Matamalas.

Son Ferrer: Ariza, Morales, Bertoca, Virtudes, Roca, Balde, Soldado, Dedring, Endrino, George i Abal.

També jugaren: Mesias i Cuart.

Gols: 1-0 min. 8 Maimó, 2-0 min. 21 Llodrà, 3-0 min. 67 B. Miquel, 4-0 min. 75 P. Miquel.

Arbitre: Roberto Bonnín, bé en línees generals.

Targetes grogues: Llodrà, Serra i Quintana per a l’Olimpic i Cuart i Ariza per al Son Ferrer.

Targetes vermelles: George, Abal i Balde per al Son Ferrer.

Comentari:

A la primera part no hi va haver massa història, l’equip local va dominar tot el temps sense arribar massa a porteria. A aquesta part varen aconseguir dos gols de rebot en jugades a pilota aturada.

A la segona part, els visitants estaven un poc nerviosos i degut a això acabaren el partit amb només vuit jugadors. Els altres dos gols locals arribaren quan el Son Ferrer ja tenia dos jugadors expulsats.

Partit molt dolent, on s’ha imposat l’equip que ha tengut més la pilota i ha aconseguit materialitzar les poques ocasions de gol que han tengut.