Manacor: Leon, D. Galmés, Escalas, Sastre, Capo, Estrany, Alfaro, Hernandez, Sanso, M. Galmés i Navarro.

També jugaren: Rios, Cabrer, Ruiz, Cabanillas i Garcia.

Olimpic: Fullana, Bassa, Pastor, Quintana, Mascaró, Muntaner, Serra, Ferrer, Riera, Maimó i Riutort.

També jugaren: Matamalas, Rosselló, Vadell, Llodrà i Vanrell.

Gols: 0-1 min. 6 Serra, 1-1 min. 17 Alfaro, 2-1 min. 52 Alfaro, 3-1 min. 67 Capo, 4-1 min. 70 Sastre, 5-1 min. 73 Cabrer.

Arbitre: Jose Contesti, molt bé sense complicacions.

Targetes grogues: Estrany per al Manacor.

Comentari:

Primera part molt moguda, on els visitants s’han adelantat en el marcador a la segona ocasió de que disposaven. El Manacor intentava sortir per a empatar el partit però la bona col.locació de l’Olimpic no les deixava fer el seu joc, fins que en una jugada per banda han aconseguit empatar el partit.

Els visitants, mentres han tengut forces, han afrontat molt bé el partit. Ja als darrers minuts de la primera part i tota la segona, ha estat un partit de clar color local que ha aconseguit marcar els gols que els ha permès treure el partit amb comoditat.