Crónica 1ª Reg: Binissalem B 0-2 Espanya

Binissalem «B»: Sebas; René, Tronxo, Nene, Moyà; Fiti, Víctor, Oliver, Dols; Daviu, Ramis

També jugaren: Borràs, Lluís T.C., José, Rubert, Rumbo

C.E. Espanya: Villalba; Nevado, Mas, Barrado, Pereira; Tous, Salinas, Arturo, Fiol; Oller, García

També jugaren: Mestre, Valenzuela, Marc, Guillem

Gols: 0-1 Min.72 Arturo, 0-2 Min.77 Marc

Amonestats: Binissalem «B»: René, Ramis, Tronxo, Moyà, Nene. C.E. Espanya: Mas, Salinas

Àrbitre: Francisco José González Caballero, Assistit per Juan Prats Martí i Antoni Prats Martí

Crònica del partit:

Capvespre de fred on els jugadors s’han encarregat de donar-li intensitat al joc. La primera part no ha demostrat la realitat de la classificació damunt el terreny de joc. El filial ha sorprès al líder anant a pel partit des del primer minut. Un grapat d’ocasions locals amb un Ramis com a protagonista encapçalant l’atac del Binissalem i un Dols repartint assistències, no han estat suficients per avançar-se en el marcador. A la segona part, la intensitat del partit s’ha moderat de manera que l’Espanya ha tengut l’oportunitat d’estirar-se un poc més.

I, així ha estat, com en una arribada sense perill aparent, un gest instintiu d’un defensa local provocà que toqués la pilota amb la mà provocant així un penal que transformà el visitant Arturo amb molta tranquil·litat.

Cop dur pel Binissalem que fins en aquest moment havia realitzat un partit molt sèrio. I sense tenir capacitat de reacció, cinc minuts després, al 77 i a la treta d’un córner, Marc s’avançà a la defensa local i posà el 0-2 al marcador. Just després de treure d’enmig del camp, Rubert tengué l’oportunitat de posar nirvis al líder però Villalba amb una aturada espectacular avortà l’intent local. Al final del partit, els visitants feren els deures i els locals lluitaran una setmana més per sortir de la zona perillosa.