Crónica Prebenjamín: Pla de Na Tesa 1-3 Sollerense

Pla de Na Tesa At.: Martin, Ortega I, Llinas, Adrián, Marcos, Ortega II, Llabres i Aitor.

Sollerense: Alex, Joan, Sergi, Dani, Tomás, Benet, Carlos i Marc Marques.

També han jugat Pere, Toni, Alfons i Miquel.

Àrbitre: Marcos Garcia del Sol.

Gols: 0-1, Marc Marques. 0-2, Tomás.0-3, Dani. 1-3, Aitor.

Comentari:

Partit jugat a les 9 al Pla de Na Tesa, una hora que no beneficia gens el joc d’aquets nins tan jovenets, els nins del Sollerense partien a les 7.30 del mati desde Sóller. Però ja se sap que poca cosa es pot fer tenguent en conte el colapse d’equips que hi ha per tot i la manca d’instalacions.

El partit ha estat molt disputat però sense el bon joc que normalment caracteritza els partits disputats per el Sollerense. Avui es notava la dematinada i si be dominaven clarament al contrari sense problemes, no feien el bon joc al que ens tenen acostumats, per lo qual no es veien ocasions tan clares com a altres partits, tot i aixo als primers minuts Marc Marques, que avui era el capità, ja establia el 0-1 en una jugada de picardia i veient al porter mal col.locat li feia un gol d’un xut llunya.

Després el matx ha seguit igual, amb domini solleric però sense resoldre el partit.

Ha estat ja a la segona meitat quan l’equip de Sóller, un poc mes «despert» i oblidada la dematinada aconseguia resoldre el partit fent dos gols més, obra de’n Tomás i de’n Dani, que s’estranava com a golejador de l’equip, i ja era hora, perque amb els bons partits que juga mereixia més sort de cara al gol.

Al final, a un contra-atac ha arribat el gol de l’honor per el Pla, que encoretjinat per aquest gol ha creat alguna ocasió més de gol, encara que el partit esteia ben controlat per un Sollerense, que domés jugava amb dos defenses i que atacava amb molts de jugadors.

S’ha vist a n’en Toni Muntaner, un jugador que fins ara no havia gaudit de massa minuts i que avui ha jugat tota la segona meitat, jugant molt be, lluitant molt i creant algunes ocasions de gol, una d’elles treta per el porter quan ja es cantava el gol.

També bon partit de n’Alfons i de’n Miquel, que avui juntament amb Sergi formava la defensa.