Crónica Alevín 1ª Reg: Sollerense 5-2 At. Rafal

Sollerense: Salva, Damià, Frau, Ensenyat, Martín, Dols, Pons, Varón, Morell, Tovar i Pereira.

At. Rafal: Angel, Alfaro, Monir, Nevado, Hugo, Sergio, Calventos, Oscar, Gayà, Brayan, Houssam.

Banqueta: Pérez, Herrera, De las Heras, Medina i Piccolo

Entrenador: Alejandro Casas

Arbitre: Gelabert Canaves (regular actuació)

Partit ajornat corresponent a la 4ª jornada suspes per malaltia de diversos jugadors del Rafal.

Bon partit es que es va presenciar a la matinal de dimarts al Cam D’en Maiol de Sóller. Començà el partit amb un clar domini del Rafal que no deixava pensar amb tranquilitat al Sollerense i pràcticament no el deixava passar del mig camp. Al minut 13 de partit el local Pons va tenir que esser substituit per en Pérez aqueixat de mal al pit i que esperem que no hagui estat res. El Rafal no pogué treure res de profit a n’aquest començament de partit ja que el seu domini no es culminava amb ocasions ja que la defensa sollerica es mostrava molt segura. A poc a poc el Sollerense s’estirà i comneçà a entrar en joc, la primera ocasió clara va esser per en Pereira al minut 19 quan agafà una pilota i la seva vaselina per damunt el porter acaba a fora, però quan més s’estava anivellant el partit arribà el gol del Rafal, era el minut 23 quan a una jugada d’estrategia en Monir engalta un tir a porta que el porter Salva no aconsegueix aturà . Aquest gol va fer reaccionà als sollerics i 5 minuts més tard en Pereira centra desde banda i el defensa del Rafal Gayà s’introdueix la pilota dins la seva porteria, 2 minuts més tard en Varon treu una falta lateral que es rematada molt be per en Martín col.locant el 2-1 al descans del partit.

La segona part començà amb una clara ocasió del Rafal quan al minut 5 en Brayan fa un bon tir desde la frontal però la pilota es desviada per el porter Salva i acaba estavellant-se a la fusta, 2 minuts més tard l’arbitre assenyala un penal molt dubtos comés per en Frau que el converteix en Monir amb el 2-2. De nou aquest gol serví per enrabietar al Sollerense i 3 minuts més tard (minut 10) en Morell aprofita l’assistencia d’en Tovar per marcar el 3-2. D’aquí al final tot foren ocasions del Sollerense i el Rafal devallà molt animicament. Al minut 18 en Tovar fa una gran jugada personal i el seu tir es desviat en darrera instancia per en Gayà quan la pilota ja entrava dins la porteria, al minut 23 en Frontera marcava el 4-2 aprofitant un rebuig dins l’àrea i 2 minuts més tar de nou en Frontera, aprofitant una bona pasada d’en Tovar marcava el 5-2 definitiu.