Crónica Alevín 1ª Reg: San Francisco At 0-2 Sollerense

San Francesc at: Alejandro, Marcos, Roig, Sergi, Antonio, Alejandro, Lucas, Morell, Borja, Jaime i Pere. Banqueta: Aitor, Cristian, Flaquer i Cayetano.

Sollerense: Ramon, Damià, Adrià, Tomás, Aitor, Lluc, Joan Carles, Sergi, Frontera, Tovar i Frau. Banqueta: Pons i Andrés.

Entrenador: Xus Brugos.

Arbitre: Ruiz Rodriguez (fluixa actuació)

Gols: minut 11 (0-1) Joan Carles, Minut 32 (0-2) Sergi

Comentari:

Partit que va resultat molt poc atractiu per el públic, ja que va esser molt travat i amb molt poc ritme de joc. L’arbitre va estar molt desencertat però sense influir en el marcador. Els palmesans començaren dominant l’encontre, pero totes les ocasions que creaven venien de faltes o corners penjats dins l’àrea que la defensa sollerica ho solventava sense problemes. AL minut 11 els sollerics inauguraven el marcador quan en Joan Carles aprofitave un rebuig dins l’àrea per marcar el 0-1, a partir d’aquí el partit va esser dominat per el Sollerense. A la següent jugada un rebuig d’un corner era de nou agafat per en Joan Carles però el seu tir sortia fregant el travesser, ja acabant la primera part en Tovar arranca desde el mig camp i quan estava sol davant el porter tira a fora fregant el pal de la porteria. Molt estrany va esser el minut demanat per l’entrenador Carlos Olivares quan ja feia el minut 30 de la primera part aixó provocà que l’arbitre allargas 2 minuts més la primnera part i a n’aquest temps el Sollerense marcava el 0-2 per part d’en Sergi a la treta en curt d’un corner.

A la segona part el San Francesc dominà clarament els 10 primer minuts però en Ramon aturà tot el que li va arribar. Amb els canvis el Sollerense va pareixa que agafava força, n’Andrés aprofità l’indecisió dels 2 centrals locals per quedar-se davant el porter tot sol però el seu tir sortí a fora. Ja a les acaballes del partit de nou Andrés es planta tot sol davant el porter però el seu tir va anar al porter Alejandro que l’aturà perfectament.