Crónica Prebenjamín: Sollerense 4-3 Puigpunyent

CARLOS, ES CAPITÀ HA FET UN PARTIDAS FENT TRES GOLS.
CARLOS, ES CAPITÀ HA FET UN PARTIDAS FENT TRES GOLS.

Alineacions:

Sollerense: Pere, Raül, Joan, Miquel, Dani, Carlos, Benet i Tomás. També han jugat Toni, Marc, Sami i Alex.

Puigpunyent: Alfonso, Julian, Jaume, Martorell, Caterina, Maria, Rodrigo i Giovani. També han jugat Pere i Josep.

Àrbitre: Miquel Llabres, molt bé.

Gols: 0-1 Martorell, 1-1 Benet, 2-1 Carlos, 2-2 Martorell, 3-2 Carlos, 3-3 Martorell i 4-3 Carlos.

Comentari:

Partit molt disputat avui a Sóller, entre dos equips que en tot moment han cercat la victoria, però amb estils molt diferents. El Sollerense com sempre jugant per les bandes i passant-se sa pilota i l’equip de Puigpunyent jugant acumulant molts defenses i sortint a la contra amb un jugador, Martorell que per força i qualitat marcaba la diferencia, d’aquesta manera els visitants s’adelentaven al marcador i al Sollerense practicant bon joc minuts despres aconseguia empatar mitjançant Benet, que segueis en ratxa.

El Sollerense però ha notat molt la baixa de Sergi, que es el que mana a la defensa i treu la pilota desde darrera ja jugada, donant joc als mitjos. Sa defensa avui no acabava de funcionar i encara que seguien arribant els gols locals, els de Puigpunyent creaven massa perill i empataven una i altre vegada el partit.

Al final, vegent la inseguretat defensiva, no ha quedat mes remei que apuntalar sa mitja, amb un jugador més de destrucció que de creació per treura el partit endevant i que no passas com al partit de San Pedro que si be es va dominar, a la contra es va perdre el partit.

Contents a Sóller per la victòria i per l’esforç de tots es nins que han acabat amb una bona suada però trists perque s’ha hagut de renunciar a jugar millor, amb s’estil que caracteritza al Sollerense. Crec que ha pesar de la victòria, es preu de renunciar a l’estil de joc de l’equip que fins ara ha donat gust a tots es un preu massa car de pagar.

UD SOLLERENSE.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.