Olimpic: Rebollar, Pocoví, Llodrà, Coronado, Parera, Martí, Pont, Blanco, Fernández, Alabarce i Sánchez.

També jugaren: Febrer, Salas, Cerezo i Chardonet.

Juv. Sallista: I. Garcia, Fuster, Fernandez, For, Quetglas, Merida, Pons, Sampol, Seholi, Nenosa i Fluxa.

També jugaren: Muñoz, Allo, Ezequiel, A. Garcia i Ferrandis.

Gols: 0-1 min. 4 Seholi, 1-1 min. 29 Alabarce, 1-2 min. 43 Seholi, 1-3 min. 60 Nenosa, 1-4 min. 62 Ezequiel.

Arbitre: Sebastian Pascual, fa el que pot.

Targetes grogues: No n’hi va haver.

Comentari:

L’equip local ha sortit molt ficat dins el partit i als 3 minuts ja havia arribat dues vegades a la porteria contrària. Però als 4 minuts en una bona contra l’equip visitant s’ha avançat en el marcador.

La resta d’aquesta primera part ha estat molt igualada amb poques oportunitats de gol per part d’ambdós equips. Ja al final de la primera part en una bona jugada de l’Olimpic han aconseguit empatar el partit.

A la segona part, el conjunt visitant, més experimentat, ha sortit a aconseguir dur-se’n el partit i després de dues bones ocasions a la tercera ha arribat el gol que els tornava posar per davant.

L’equip local ja no ha tengut forces per arribar a la porteria contrària i quan ja s’havia arribat al temps de descompte els visitants han aconseguit dos gols més.

Molt bon partit de l’equip local, que ha plantat cara a un dels equips capdavanters del grup.