Crónica 3ª Reg: Son Macia 0-2 Vilafranca

El Son Macia pierde en casa con el Vilafranca
El Son Macia pierde en casa con el Vilafranca

Son Macia: Suro, Sitges, Mascaro, Antonio, Ferrino (Perello), Tomeu «negre», Tomas, Damia, Sureda, Fullana, Mola.

Vilafranca: Riera, Gaia (Granados), Sastre (Garcia), Barcelo (P. Nicolau), Codina (Rbert), Parera, Morei, Jaume (D. Jaume), Sanchez, NIcolau, Noel.

Arbitre: Malament. Encara que no va influir en el resultat va desconcertar als dos equips. Mostra targetes grogues als locals Tomeu «negre», Ferrino, Benus i Damia. Als visitans Garcia, Codina, Riera, Sanchez i Noel. Tagetes vermelles per doble amonestacio als locals Fullana i Antonio. Targetes vermelles directes als visitans Nicolau, Sanchez i el tecnic Julia.

Comentari:

Les grades de Son Macia s’ompliren per presenciar l’enfrontament entre el Son Macia i el Vilafranca. S’ha de destacar que l’quip visitant va fletar un autocar per desplazar un bon grapat de seguidors. Partit pobre de futbol, molt travat i amb poques ocacions. A la primera part els de la vila s’adelantaren en el marcador en el minut 17 gracies a un xut de falta a la frontal. Poca cosa mes a destacar abans del descans.

A la segona part els macianers sortiren amb ganes i tengueren alguna oportunitat, pero no els aprofitaren i el partit no acabava de ser vistos pel poc joc i les continues interrupcions. pasaren els minuts i ja en el descompte els vilafranquers a treta de un corner marcaren el segon. Aixi acaba el partit, el pitjor que l’hi em vist fer al Son Macia (incluits els de pretemporada). Aixo va fer posible que el vilafranca s’endugues els tres punts sense fer gaira cosa.

Encara que no s’els hi de treure merit ja que encara no han perdut cap partit. El Son Macia juara el proxim partit diumenge a les 11.45h contra Es Raiguer a Marratxi.

MP para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.