Crónica Infantil 2ª Reg: Cardassar 3-0 Murense

El colegiado del encuentro con los capitanes
El colegiado del encuentro con los capitanes

ALINEACIONS:

C.D. CARDASSAR: Jordi Martinez, Sebastia Raya, Jeroni Puigros, Antoni Adrover, Leo M. Medina, Antoni Canaves, Lluis Alzamora, Rafel Genovart, Marc Cerdà, Bernat Rossello, Joan Caldentey.

També jugaren: Ramiro Leal, Marc Adrover, Enry L Mosquera.

MURENSE: Cristian Socias, Agusti Sampol, Juan Florit, Antoni J, Francesc X, Joan M, Miquel Perelló, Pep J, Joan C, Jordi, Biel Horrach.

També jugaren: Andreu Vives, Antoni Llull.

ARBITRE: Jesús Villanueva (bien) Amonestar: Francesc X, Juan Florit.

GOLS: Juan Caldentey 1, Jeroni Puigros 1, Enry 1.

COMENTARI:

Partit disputat al camp municipal des Moleter de Sant Llorenç des Cardassar entre el C.D. Cardassar i el Murense. El Cardassar i el Murense varen jugar un bon partit de futbol, un partit bastant disputat per part dels dos equips, on el Cardassar fou el dominador durant la major part del partit, tenint les millors ocasions i més clares. La primera part va acabar amb empat a zero on cap dels dos equips varen tenir massa ocasions per poder marcar el seu primer gol, on cap dels dos equips va desplegar massa bon joc. A la segona part, el Cardassar va començar a tocar la pilota i va tenir bastantes ocasions clares sense encert davant la porteria del Murense. El primer gol va arribar després d’una bona jugada per banda en el minut 50 de partit. Després d’aquest primer gol, el Cardassar es relaxà i va ser quan el Murense va tenir un parell d’ocasions per poder marcar, fins que el Cardassar a falta de 5 minuts per acabar el partit va marcar el seu segon gol i poc després va marcar el tercer gol en el temps de descompte sentenciant així el partit.

Toni Soler, per FÚTBOL BALEAR


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.