Crónica Cadete 1ª Reg: Manacor 4-0 Son Cladera

MANACOR : Leon , Galmés (Navarro, 55′) , Sastre , Escalas , Ruiz (Diego, 65′) , Darío , Estrany , Sansó , Adrian , Abel (Andreu, 55′) i Cabrer (Febrer, 51′) .

SON CLADERA : Taboada (Díaz, 55′) , Garau (Gilabert , 50′) , Puertas , El Hadji , Naim Emir , López , Alba , Cano , El Medhi (Gómez, 72′) , Vega i Selmouni .

ÀRBITRE : Rubén Guzman Ruiz.

Tarjetas: Amonestà a Selmouni , Vega i El Hadji .

GOLS : 1-0 , (28′) , ADRIAN marca de tir creuat, després de fer una combinació amb Abel. 2-0 , (32′) , DARÍO tira d’uns 10 metres fora de l’àrea i troba l’escaire de Taboada. 3-0 , (71′) , falta directa que llença ESTRANY, i la pilota entra a la porteria de Díaz després de desviar la tanca defensiva. 4-0 , (78′) , contraatac del Manacor, Adrian en possible fora de joc es planta totsol davant el porter i assisteix a ANDREU perquè marqui a plaer.

Comentari:

Victòria clara del Manacor davant un Son Cladera bastant limitat, però que va lluitar molt durant tot el partit. L’equip local va moure la pilota molt bé durant la primera part, creant nombroses ocasions de gol, però no va estar gens encertat en la definició . A la segona part el partit va seguir la mateixa tònica. Tot i que el joc no va ser tant fluid, les ocasions anaven caiguent i els jugadors locals les anaven desaprofitant. Dos tirs al pal de’n Sansó , un penalt que n’Andreu llença al travesser , a poc a poc el Manacor s’anava resignant a la seva sort. Als minuts finals , a la fí , dos gols més varen pujar al marcador.

El Manacor necessitarà ser més efectiu als pròxims partits, que seran claus en el devenir de la temporada, mentres que el Son Cladera lluitarà per no devallar i si sempre lluita així, ho pot aconseguir.