Crónica Alevín: Sollerense 5-1 Alcudia

El Sollerense se impone al Alcudia
El Sollerense se impone al Alcudia

Sollerense: Salva, Damià, Frau, Tomás, Aitor, Lluc, Joan Carles, Sergi, Andrés, Jaume, Pereira. Banqueta: Ensenyat, Ramon, Frontera, Bresas iMichael.

Entrenador: Xus Brugos

Alcudia: Mestre, Manuel, Marcos, Aiden, Gaspar, López, Pedro, Joan, Carlos, Sergi, Jordi. Banqueta: Adriano, Danilo i Anton.

Entrenador: Bme Fiol

Comentari:

Partit amb molta calor toto i estar al mes de Novembre. Els sollerics han sortit amb moltes ganes i al minut 6 ja s’adelantaven al marcador quan n’Andrés aprofitava una passada de la mort d’en Jaume, el partit era dominat clarament per el sollerics però una falta a tres quarts de camp la tira en López i la pilota després de pegar a la fusta li pega al cap del porter Salva i entra dins la porteria, jugada de molta mala sort per el porter solleric.

EL partit ha entrat en una dinàmica amb una mica de nirvis per els locals i sense un amo clar del partit, però al minut 20 el porter Mestre treu malament una treta de porta i li pega al davanter Andrés que d’un tir molt llunya amb l’esquerra la fica dins la porteria, 4 minuts més tard era n’Aitor que rematava perfectament una treta de corner per rematar de cap i possar distancia al marcador.

A la segona part al minut 1 els sollerics han marcat el quart gol, una jugada per banda dreta de Andres la pasa a n’en Jaume dins l’àrea i aquest la treu a n’en Sergi que desde la frontal marca, a partir d’aquí el partit ja pràcticament ha acabat, els alcudiencs han devallat completament els braços i els sollerics s’han relaxat, el partit ha entrat dins una dinàmica de domini altern i en jugades de perill per part dels sollerics al contraatac, tot i aixó una centrada dins l’àrea per part d’un jugador de l’Alcudia ha estat reclamada com a penal per suposades mans d’un defensa solleric. Ja al minut 26 en Jaume marcava el cinquè gol després de rematar una pilota morta dins l’àrea

Cas Catleret para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.