Crónica Alevín: Santa Catalina Atc 3-1 Olimpic

Santa Catalina Atc.: Simon, Bennasar, Bauza, Gallego, Lopez, Rodriguez, C. Ramon, Barrano, Casares, A. Ramon i Segui.

També jugaren: Jepano, Martorell i Morey.

Olimpic: Febrer, Pocoví, Muntaner, Parera, Chardonnet, Coronado, Pont, Blanco, Fernández, Jiménez i Sánchez.

També jugaren: Rebollar, Alabarce, Llodra, Cerezo i Salas.

Gols: 1-0 min. 1 Segui, 2-0 min. 7 Casares, 3-0 min. 30 Barrano, 3-1 min. 52 Pocoví.

Arbitre: Adolfo Alvarez, molt bon arbitratge per a nins d’aquesta edat.

Targetes grogues: No n’hi va haver.

Comentari:

La primera part ha estat totalment per a l’equip local, ha sortit molt ficat al partit i ha aconseguit dos gols en 7 minuts que els ha permès jugar tranquils la resta del partit.

Ja quan acabava aquesta primera part han aconseguit el tercer gol que deixava quasi sentenciat el partit. L’equip visitant no ha existit a aquesta part, no ha fet res de res.

A la segona part, els visitants han intentat tocar més la pilota i han aconseguit dominar en el joc, fet que no s’ha traduit en ocasions de gol que més bé han estat poques. Els locals amb una defensa molt ordenada no han passat massa pena per a mantenir el resultat. Només els darrers minuts han tengut un poc d’emoció més per empenta dels visitants que per res més.