Crónica Cadetes 1ª Reg: Olimpic 3-1 Arenal

Olimpic: Fullana, Quintana, Bassa, Pastor, Ferrer, Mascaró, Serra, Canaves, P. Miquel, Riutort i Maimó.

També jugaren: Rosselló, Vanrell, Riera, Vanrell i B. Miquel.

Arenal: Monleon, Molinero, Salva, De Llano, Garcia, Fallemann, Cardenas, Ragosa, Cunha, Sastre i Guerrero.

També jugaren: Escobar, Jimenez, Vaquer, Acevedo i Nanga.

Gols: 1-0 minut 30 Ferrer, 2-0 min. 38 Serra, 2-1 min. 55 Cardenas, 3-1 min. 73 Riera.

Arbitre: Pere Juan Rotger, bon arbitratge, sense complicacions.

Targetes grogues: Mascaró i Rosselló per a l’Olimpic i Garcia per a l’Arenal.

Targetes vermelles: No n’hi va haver.

Comentari:

A la primera part, el control del partit ha estat per a l’equip local que sense massa ocasions arribava a la porteria contrària amb cert perill. No ha estat fins al final d’aquesta primera part que els locals s’han avançat en el marcador, aquests dos gols han arribat degut a dues faltes molt ben botades per Riutort que ha permès rematar quasi a boca de gol.

A la segona part, l’equip visitant ha sortit més ficat dins el partit i se veia que aconseguiria reduir les distàncies, el que ha fet en una errada de la defensa local i amb una molt bona rematada del seu davanter. Després l’equip visitant ha seguit presionant, però la defensa local ha sabut contenir tots els seus atacs. Al final del partit, en una molt bona contra local, l’Olimpic ha aconseguit el tercer gol que les hi donat tranquilitat per a poder dur-se’n els tres punts.