Crónica Alevín: Olimpic 6-1 Colegio San Pedro

Olimpic: Rebollar, Pocoví, Muntaner, Coronado, Parera, Martí, Pont, Blanco, Fernández, Jiménez i Sánchez.

També jugaren: Febrer, Llodrà, Cerezo, Chardonet i Alabarce.

Colegio San Pedro: A. Garcia, Nuñez, L. Rayo, Ndiane, J. Rayo, Macias, S. Garcia, Fures, Rubiano, Ruiz i Serrano.

També jugaren: Martorell, Heredia i Fernandez.

Gols: 1-0 min. 3 Fernandez, 2-0 min. 5 Blanco, 2-1 min. 7 Macias, 3-1 min. 30 Blanco, 4-1 min. 50 Fernandez, 5-1 min. 57 Blanco, 6-1 minut 60 Cerezo.

Arbitre: Javier Rodriguez, molt bé.

Targetes grogues: No n’hi va haver.

Comentari:

L’equip local ha sortit molt ficat dins el partit i als 5 minuts ja havia marcat dos gols. En un corner l’equip visitant ha aconseguit marcar el seu gol. Durant aquesta primera part l’Olimpic ha dominat el partit tenint la possessió de la pilota i creant les ocasions de gol, però no ha estat fins al darrer minut quan ha aconseguit fer el tercer gol.

A la segona part, l’equip visitant ha sortit més ben col.locat al terreny de joc i s’ha fet amb el control de la pilota. Ha estat un control més de força que de joc que no s’ha transformat en ocasions de gol. Els darrers 10 minuts, l’equip local ha aconseguit sortir bé al contraatac i ha fet tres gols més que els hi han donat els tres punts en joc.