Crónica 1ª Reg: Llubi 4-2 Port de Soller

CDA LLubí- LLorenç, Guardiola, Huguet, David Martinez(Muli), Alex(Tomeu Alomar), Dario(Biel Martí), Figuerola, Pep LLuis(Martorell), Rissos(Miquel Florit), Biel Alomar, Bauçà

Port de Soller-Manrique, Hernandez(Pomares), Bernat(Pomar),Miquel Morell, Quiros, Bover, Barceló, LLuis Morell, Mayol(Alexis), Muñoz(Jaume), Piña(LLuc)

Arbitre-Hernandez Lopez, assistit per Martinez Armijo i Jimenez Yustos, correcte actuació

Targetes-Dario per part del LLubí, LLuis Morell, Manrique, LLuc, Bover i Barceló per part del Port de Soller

Gols– 1-0;Rissos, minut 28, 2-0; Alex,minut 32, 3-0;David Martinez,minut 58, 4-0; Pep Luis, minut 67, 4-1; Jaume, minut 73, 4-2; Mayol, minut 89

Crònica

Partit sense historia el disputat a Ses Comes de LLubí, on només va existir un equip damunt el terreny de joc, que va ser amo i senyor de l’encontre.

L’equip local va sortir molt concentrat, controlant l’esferic durant els primers minuts i asfixiant als sollerics. Ja als 14 minuts Dario va disfrutar d’una clara oportunitat pero que no va pujar al marcador.

Seguint amb el seu domini, ell LLubí va marcar un gol als 23 minuts pero que va ser anulat per Hernandez Lopez.I als 28 minuts, com no, el golejador local Rissos establia l’1-0 despres d’una gran pasada de Rafel Bauçà.

4 minuts despres una molt bona jugada de l’equip local acabava amb un golàs d’Alex, que definitivament pareix que s’ha retrobat amb el gol.

Ja a la segona part el Port de Soller va disposar de la seva primera ocasió al minut 6, pero el debutant a la lliga LLorenç, va desbaratar la ocasió. Els llubiners, seguien amb el seu domini i als 14 minuts David Martinez marcava el 3-0 que donava la tranquilitat. S’ho mereixia aquest jugador ja que despres de sortir d’una greu lesió esta recuperant la forma. i anà totduna a celebrar-ho amb el seu pare, delegat del CDA.

El partit era clarament dominat pels locals,però no fou fins al minut 67 que Pep LLuis no feia el 4-0 que ja tranquilitzava totalment al nombrós public que ahir va assitir a Ses Comes.

Al darrer quart d’hora els locals es relaxaren i els portenys aprofitaren per reduir distancies, primer mitjançant Jaume i despres amb un sensacional gol de Mayol.Pero ja era massa tard i no hi havia temps per mes.

En definitiva l’equip local pareix que s’ha retrobat amb el bon futbol, que tantes alegries va donar l’any pasat .

Destacar l’esportivitat entre les dues aficions ,ja que es desplaçaren un bon grapat de seguidors sollerics.