Crónica Cadetes 2ª Reg: Petra 1-3 Arta

Petra Cadete. Foto Archivo
Petra Cadete. Foto Archivo

Alineacions:

U.E.Petra: Salas (75′ Duran), Estelrich, Gil, Bauzà, Pou, Muñoz, Sansó (62′ J.Bauzà), Font, Frau, Català (79′ Ribot), Gómez (70′ Más)

També jugaren: Alzamora, Estelrich, Gil

Artà: Riutort, Eisinger, Fiol (70′ Tous), Riera, Adrian, Lull, J.Riera (76′ Vera), Ginard, Arto, Danus, Darder (72′ Garau),

Àrbitre: Juan Domínguez Mayol. Regular. Protestat pels visitants.

Targetes grogues: Font i Gil (Petra), Riera i Adrian (Artà). També va ser expulsat l’ajudant del tècnic visitant per protestar.

Gols: (1-0) Font, (1-1) Ginard; (1-2) Adrian; (1-3) Adrian.

Comentari

Bon partit dels dos equips que finalment s’ha decantat del costat visitant que ha aprofitat les seves ocasions. Malgrat la derrota el Petra ha fet un dels seus millors partits si bé s’ha trobat amb un equip fort al davant.

S’ha avançat el Petra en una primera part amb domini altern i moments de bon joc. Els visitants han aconseguit equilibrar el partit al darrer minut.

La segona part l’equip d’Artà ha jugat més i ha dominat la possessió de la pilota. El Petra ha pogut disposar d’algunes ocasions aïllades, inclosa una pilota al pal encara amb l’empat al marcador. Finalment, fruit de la pressió visitant ha arribat el segon gol en una transformació de penal i la sentència posterior.

Un partit on s’han vist moments de bon futbol. El Petra ha mostrat millora respecte als dos darrers enfrontaments però ha estat l’Artà qui ha aprofitat millor el seu joc per endur-se’n els tres punts.

JS para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.