Crónica Cadete: Alcudia 0-9 Manacor

El Cadete del Manacor golea en Alcudia
El Cadete del Manacor golea en Alcudia

ALCÚDIA : Sans , Brayan , Marcos (Eduardo,40′) , Martínez , Garcia , Morro , Cifré , Hernàndez , Pinzelli (Cristian,16′) , Aranda i Vera .

MANACOR : Leon (Ríos, 40′) , Galmés , Sastre , Escalas , Navarro (Darío, 40′) , Ruiz , Sansó , Andreu (Cabrer, 40′) , Abel (Adrian, 40′) , Febrer i Manu (Diego , 47′).

ÀRBITRE : Juan Domínguez Mayol . No va amonestar cap jugador.

GOLS : 0-1 , Abel (21′) . 0-2 , Manu (39′) . 0-3 , Cabrer (45′) . 0-4 , Febrer (52′) . 0-5 , Febrer (56′) . 0-6 , Sansó (61′) . 0-7 , Febrer (66′) . 0-8 , Cabrer (76′) . 0-9 , Cabrer (80′) .

COMENTARI:

Partit de tràmit el que va jugar el Manacor al «minicamp» d’Alcúdia al matí del dissabte. L’equip local va aguantar 30′ el nivell físic impedint que el Manacor fes un joc fluid en aquell espai tan reduit. Tot i això, una combinació de tot l’equip va fer pujar el 0-1 al marcador. Però a partir de la mitja hora de joc l’Alcúdia ja no va oferir resistència i el Manacor va jugar a plaer aconseguint 8 gols més.

Del Manacor cal destacar el joc col.lectiu que va fer a la 2a part, sense cap jugador que abusàs de pilota i participant tots els jugadors del joc d’atac.

De l’Alcúdia poc a dir, res en atac i poc en defensa. El fet de jugar els partits al camp petit els pot reportar punts, però si no es reforcen serà difícil mantenir la categoria.

MJMB para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.