Crónica Alevin 1ª Reg: Porto Cristo 1-3 Sollerense

El Sollerense se impone al Porto Cristo Alevín

Porto Cristo: Sureda, Torres, Durán, Piña, Sureda, Barea; Alcala, Jaume Sureda, López, Muñoz i Pere Miquel. Banqueta: Jacob, Romero i Acedo. Entrenador: Miquel Santandreu

Sollerense: Arbona, Pons, Enseñat, López, Martín, Dols, Pérez, Varon, Morell, Tovar i Frau. Banqueta: Bresas, Sastre, Frontera, Pereira i Ramon. Entrenador: Xus Brugos

Goles:

Min 12 0-1 Asistencia de Varon cap a n’en Frau que marca davant la sortida de Sureda

Min 17 0-2 Jugada de Morell dins l’area i el seu tir amb l’esquerra entra dins la porteria local

Min 25 0-3 Pasada de nou de Varon a n’en Tovar que després de regatetjar al porter i un defensa marca

Min 35 1-3 Jaume Sureda aprofita una mala entesa entre le porter i el defensa solleric per marcar.

Comentari:

Vibrant i emocionant partit el que hem viscut avui dematí. Una primera part clarament sollerica a on els sollerics han dominat completament el partit i han fet unes grans jugades que els hi ha permes agafar una bona avantatge al marcador i arribar al descans amb un marcador dde 0-3

A la segona part els del Porto Cristo han sortit a intentar remuntar el partit i en Jaume Sureda ho ha aconseguit als 5 minuts, els sollerics s’han possat nirviosos i als 13 minuts els locals han tengut l’oportunitat d’acurçar distancies mitjantçant un penal, molt dubtos. Per el porter Salva ha aturat el penal i aixó ha tirat per terra les ilusions dels locals, a partir d’aquí els sollerics han tornat dominar el partit, en Tovar ha estavellat una pilota a la fusta i en Pereira quan anava a rematar a patinat i no ha pogut marcar.