Crónica 1ª Reg: Llubí 5-0 Porto Cristo

El At. Llubí golea al Porto Cristo

CDA LLubí- Tòfol, Guardiola, Huguet, David, Alex, Dario, Figuerola, Pep LLuis, Pons, Joan Florit, Bauzà. També jugaren( Mulinera, Rissos, Biel Martí i Biel Pastor)

Porto Cristo- Cuestas, Sasso, Febrer, Rios, Barbero, Sosa, Cabrer, Huertos, Gonzalez,Morill, Cedeño. També jugaren( Vecina i Guisado).

Àrbitre– Luis de Oleza de España, ajudat per Cuadrado i Jimenez. Bé en linies generals

Targetes-Bauzà, Figuerola, Guardiola, Martí i Biel Pastor per part local i Cabrer i Gonzalez per part visitant. També va esser amonestat el delegat visitant el sr Palmer.

Gols– min 9, Pep LLuis 1-0; min 28, Pons 2-0; min 30, Pons 3-0; min 72 Pep LLuis 4-0; min 74, Rissos 5-0.

Comentari:

Els deu primers minuts del partit foren un poc avorrits, amb dos equips que pareixia que no sabien a que jugaven, pero en un ràpid contraatac els jugadors locals establiren el 1-0. Jugada a la que participaren practicament tots els jugadors de migcamp i d’atac.

L’equip visitant no va crear cap perill en cap moment i el CDA jugava a plaer, fruit d’aquest joc vengueren els dos pròxims gols marcats per Miquel Pons que s’estrenava com a golejador amb la camiseta llubinera.

El LLubí va desplegar un futbol de gran qualitat i va demostrar com es juga al contraatac.

La tònica del partit va seguir a la segona part, el CDA dominant a plaer i l’equip porteny sense oferir res de perill, només era l’equip local el que creava perill però tampoc sense gaire ocasions clares.

I com no podia ser d’altre manera, despres d’un altre sensacional contraatac Pep LLuis aconseguia el 4-0 al minut 72, que donava una gran tranquilitat a la nombrosa afició desplaçada fins a Ses Comes.

Dos minuts després un potent xut colocat al costat del pal del golejador local Rissos establia el definitiu 5-0. Detacar la gran eficacia d’aquest jugador que ja ha marcat 5 gols i rentabilitza molt bé els seus minuts disputats.

Deliri de l’afició que veu amb aquesta maneta que l’equip pot funcionar si vol i les coses se fan amb ganes, ja que darrerament un poc de mala sort acompanyava a l’equip.

Es digne de mencionar a tot l’equip però sobretot a la part atacant, que va donar una autentica lliçò de com se fa un contraatac.

La nota negativa la protagonitzar el capità local Mulinera, que va haver d’abandonar el terreny de joc 20 minuts després d’haver entrat, al ressentirse d’un cop al costat.