El trio arbitral con los capitanes del partido

ALINEACIONS

C.E. Felanitx: Xim, Toñito, Cladera, Tomeu Nadal, Carlos Mesquida, Amer, Galmes, Toni Nadal (Ferragut 81), Julià Maimó (Miguel Angel 93), Roca (Cristopher 69) i Carlos Villar.

C.E. Artà: Riera, Ferrer, Sureda, Serapio, Galeano, F. Nieto, Gayà, A. Nieto, J. Ferrer (Adrián 77), Ros i Serralta (Caldentey 45).

Àrbitre: Jesús Villanueva, ajudat per Raul Tejero i Jose Guillermo Contestí. Molt discutit per la banqueta del C.E. Artà. Ha mostrat targetes groga, a Galmes per part del Felanitx i a Jaume Ferrer, Serralta, Angel Nieto i Sureda per part del C.E. Artà.

Gols: Min 60 1.0 Pedro Amer, Min 76 1.1 Cladera (P.P), Min 92 2.1 Ferragut

Comentari:

Bona entrada a nes Torrentó, molta presència de afició del C.E. Artà. Els dos equips presenten baixes importants, les conegudes del Felanitx de Tomeu Vidal, Pedro Alcolea i J.J. Simó, i del Artà també falten Terrassa, Victor, i el porter Bisbal.

Primera part que comença amb minuts de tanteig, on el Felanitx domina completament, però amb molt poques ocasions clares. La primera ocasió del partit arribava en el minut 25, desborta Carlos Villar per banda dreta, passada enmig, i Julià Maimó quan ho tenia tot a favor inexplicablement l´envia a fora. Dos minuts després xut llunyà de Carlos Villar que atura molt bé el porter artanenc, Riera. Arriba la mitja hora de partit, novament Carlos rep dins àrea, es gira, queda totsol davant del porter, però el control li surt llarg i arriba Riera. Això es tot lo que es va produir durant la primera part, l´Artà ni tant sols havia trepitjat l´àrea de Xim, i el Felanitx, una de molt clara, i dues amb perill.

Comença la segona meitat, continua dominant el Felanitx, i fruit d´aquest domini, pilota llarga cap a Julià, extraodinari control, es planta davant Riera, i Sureda el toma dins l´àrea, i el Sr. Villanueva no dubte en assenyalar penal. Era un penal bastant clar, els felanitxers reclamen la targeta vermella, però l`àrbitre del partit tant sols li mostra la groga. Pedro Amer s´encarrega de transformar amb el 1-0 a nel marcador, era el minut 60.

Dos minuts després caiguda dins l´àrea d´un davanter del Artà, amb un cos a cos amb el central Tomeu Nadal, i la banqueta del Artà reclama penal. Fruit d´aquestes protestes, es expulsat l´entrenador Kike Darder i el delegat Damià Bisbal. A partir del penal assenyalat a favor del Felanitx, els artanencs, protesten totes i cadascuna de les desicions del Sr. Villanueva, però aquest es va mostrar sempre molt segur en totes les seves desicions.

En el minut 70, l´Artà disposa de la seva primera ocasió de gol, això si, molt clara, arribada per la banda esquerra, xut potent de l´extrem esquerra del Artà, que fa volar Xim, i salva l´empat. A partir del gol del Felanitx, l´Artà passa a dominar clarament el partit, i el Felanitx es defensava dins del seu propi camp. En el minut 76 falta favorable a nel Artà, i Cladera en l´intenció de despejar, desvia la pilota cap a la seva porteria, on Xim no pot fer res per desviar. L’ Artà empata el partit.

Quedaven 14 minuts per davant, l´Artà pareix que es conforma amb l´empat i el Felanitx ho prova amb més cor que cap, però la fé del Felanitx dona el seu premi en el minut 92. Es planta totsol Ferragut davant el porter i li pica per damunt, es desborda l´euforia a nes Torrentó, Ferragut havia posat el definitiu 2-1 en el marcador. No quedava temps per res més, l´àrbitre del partit en el 94, pita el final. Tres punts molt importants pel quadre de Es Torrentó, que l´allunyan un poc de les plaçes de descens.

Ha estat un partit sense massa ocasions, on l’ Artà ho ha provat quan tenia el marcador desfavorable, durant aquests 16 minuts ha atacat en força, durant la resta del partit ha estat molt conformista. El Felanitx, mai s´ha conformat amb l´empat, tantsols el moments que guanyava a reculat, això si tampoc ha tengut excesives ocasions, durant el descarat domini que ha tengut durant tot el partit.