Crónica Alevín 1ª Reg: Sollerense 8-0 Sta. Catalina

Sollerense: Salva, Pep, Ensenyat, Damià, Aitor, Lluc, Juan Carlos, Sergi, Andrés, Jaume i Joan Frau.

Banqueta: Tomás, Ramos, Toni, Maikel i Jordi. Entrenador: Xus Brugos

Sta.Catalina: Martorell, Puigserver, Sanchez, Hernando, Barroso, García, Capó, Muñoz, Pascua, Vergarachea, Bonacasa.

Banqueta: Matas, Nuñez, Fernández, López i Manera. Entrenador: Toni Caparros

Min 21 1-0 Jaume dribla al porter després de rebre una bona pasada de n’Andres

Min 27 2-0 Andrés marca desde dins l’àrea i amb l’esquerra

Min 44 3-0 Jaume marca aprofitant una bona passada d’en Sergi

Min 48 4-0 Toni pasa en profundidad i Jaume marca

Min 51 5-0 Sergi agafa una pilota a la frontal de l’area i marca per tota l’esquadra

Min 57 6-0 Toni marca desde dins l’àrea aprofitant una pilota solta

Min 58 7-0 En Joan agafa les esquenes a la defensa i marca

Min 60 8-0 De nou en Jaume marca amb l’esquerra

Arbitro: Bon arbitratge i sense problemes de l’arbitre Rodriguez Estevez

Comentari:

Molt bon partit de l’aleví del Sollerense a on a fet una gran primera part desgastant completament al Sta. Catalina i aixó ho ha aprofitat a la segona per fer un marcador d’escandol.

La primera part ha estat molt intensa, a on el Santa Catalina es defensava amb ordre i complicava molt les accions ofensives del Sollerense, fins que ha arribat el primer gol al minut 21 els sollerics ja havien dispossat de varies jugades clares de gol, però a vegades el poc encert o l’encert del porter Martorell impedien que el gol pujas al marcador. Els 10 darrers minuts de la primera part han estat claus ja que han arribat 2 gols que han deixat tocats als palmesans i han partit al descans amb el cap baix.

A la segona part el Santa Catalina ha començat pitjant fort i amb ganes d’intentar la remuntada, el partit per moments pareixia que s’anivellava, però a poc a poc els sollerics han aconseguit agafar el domini i l’arribada del tercer gol ha estat clau per el desenvolupament del partit, a partir d’aquí ja ha estat com una calça que es desfà i els sollerics han arrodonit un gran partit.