Crónica Cadetes 2ª Reg: Son Caliu 1-3 Petra

Son Caliu: Arreondo, Benito, Bonnanni, Galiano, Lorenzo, Medina, Menzonza, Muñoz, Pérez, Plansencia, Porras

També jugà: Tedeschi.

U.E.Petra: Salas, Pomar, Pou, Estelrich, Bauzá, Jordà, Muñoz, Català, Sansó, Frau, Font

També jugaren: Gil, Company, Alzamora, Más

Àrbitre: Molt correcte en totes les decisions, no va tenir cap complicació.

Gols: (0-1) Frau, min.2; (1-1) Estelrich (p.p.),min 5; (1-2) Bauzà, min.39; (1-3) Font, min.66

Comentari:

Partit poc vistós el disputat al Poliesportiu de Santa Ponsa amb un equip local que ha jugat amb la seva línia defensiva molt avançada deixant pocs espais per jugar la pilota amb comoditat. El Petra no trobava lloc per desenvolupar el seu joc i ha hagut de recórrer a passades llargues.

La primera part ha començat amb una errada de la defensa del Son Caliu que no ha pogut rebutjar un xut de porteria i que ha aprofitat Frau per avançar al Petra. Pocs minuts després ha arribat l’empat en una desafortunada acció de la defensa que ha acabat en gol en pròpia porta al intentar rebutjar una pilota dins l’àrea.

El Son Caliu ha exercit molta pressió al mig del camp i ha creat algunes ocasions salvades per la defensa i porter visitants. El Petra ha arribat més que el seu rival però el porter ha desbaratat algunes oportunitats clares de gol. Al darrer minut d’aquest temps, Bauzà ha avançat als visitants amb un bon remat de cap a la treta d’un corner.

La segona part ha seguit un guió molt similar amb un Son Caliu molt avançat i el Petra jugant amb pilotes a l’espai. Així han arribat bones ocasions pel Petra que no han obtingut el seu fruit fins que Font ha marcat al minut 65. A partir d’aquí els visitants han pogut controlar el partit amb més tranquilitat i ha defensat bé les poques arribades del Son Caliu.

Destacar finalment la deportivitat entre els jugadors dels dos equips com així demostra l’ausència de targetes i d’incidents. El Petra suma la seva segona victòria consecutiva en aquest inici de lliga a l’espera de la propera jornada on rebrà la visita de l’Alarò, líder actual de la classificació.