Olimpic: Rebollar, Pocoví, Llodrà, Alabarce, Parera, Martí, Pont, Blanco, Fernández, Jiménez i Sánchez.

També jugaren: Febrer, Salas, Cerezo, Muntaner i Chardonnet.

Son Cladera: X. Moreles, Gonzalez, Campos, Fernandez, Gomez, Roser, Dioundou, Sastre, Pancho, Marin i J. Moreles.

També jugaren: Muderra, Pozuelo i Lederra.

Gols: 1-0 min. 4 Blanco, 1-1 min. 15 Dioundou, 1-2 min. 18 Pancho, 1-3 min. 24 Marin, 1-4 min. 44 Lederra.

Arbitre: Sebastián Pascual, mal col.locat, va anul.lar un gol als visitants que havia entrat 1’5 o 2 metres.

Targetes grogues: No n’hi va haver.

Comentari:

L’equip local va començar dominant el partit, va tenir dues clares ocasions de les quals en va transformar una. A partir d’aquí, se va haver acabat, l’equip visitant va començar a dominar la parcel.la central i se va fer amb la possessió de la pilota, d’aquí que arribassin les seves ocasions de gol, de les quals en varen fer tres a la primera part. Aquest domini del centre del camp va venir donat perque tenen un jugador d’origen africà que com quasi tots no se sap quina edat tenen realment, i aquest al.lot, que era més gran que l’àrbitre, va esser el que va dominar tot el joc.

A la segona part l’equip local va sortir un poc més ben situat i amb més ganes, cosa que els va permetre igualar el partit. Durant aquest temps només va esser l’equip visitant el que va aconseguir marcar.