Crónica 1ª Reg: CDA Llubí 1-0 Binissalem B

El CDA. Lluí derrota al Binissalem B
El CDA. Lluí derrota al Binissalem B

Alineacions:

CDA Llubi: Tòfol, Guardiola, Huguet, Martinez, Bauzà, Dario Cougil(Miquel Florit), Alorda(Tomeu Alomar), Mulinera(Alex), Pons, Joan Florit, Jaume Serra(Biel Marti).

Binissalem B: Pons, Campos, Villalonga, Moya Comas(Ripoll), Llabrés(Pedrosa), Finestres(Moya Rumbo), Dols, Borras(Daviu), Oliver(Coll), Rossello, Comas.

Arbitre: Jesus Alfonso Bessini, ajudat per Ramon Llabrés i Antoni Prats. bona actuacio, encara que al final del partit, s’ha produit una petita tangana i ha expulsat a qui li ha parescut.

Targetes grogues: Guardiola, Pons i Cougil(cda llubi), Moya Comas, Ripoll i Borras(Binissalem) i entrenador del Binissalem, targeta vermella huguet

Gol: minut 51, Jaume Serra

Comentari:

Primera part molt avorrida la viscuda a llubi, pareixia que els dos equips encara estaven a les fetes des vermar, sense cap ocasio, i dominada per les impresicions d’ambdos equips.

Ja a la segona part l’equip local ha sortit amb mes ganes i ha estat el dominador clar de l’encontre, i fruit d’aquest domini ha vengut el gol del davanter local Jaume Serra, despres d’una jugada assatjada, un gran xut que ha fet el deliri del nombrós públic assistent al camp de «ses comes» de llubi, i que ha servit per donar la primera victoria a la nova categoria despres de 27 anys de no esser-hi.

Despres del gol la tonica dominant ha estat local, pero tampoc sense arribar amb molta claretat a la porteria de bartomeu pons.

El Binissalem nomes ha inquietat una estona ja al final i sempre a pilota aturada, fruit de les necessitats del marcador, pero sense gaire perill, a la porteria del debutant amb el Llubi Tofol.

Destacar el debut del jove llubiner miquel guardiola que torna al club despres de molts d’anys de jugar a fora i que ha causat una bona impresio, sent dels millors del partit.

La nota negativa s’ha produit al final, quan ja enfilaven el cami del vestuari, el jugador num 19 Jaume Rossello ha pegat una escopinada a un jugador del Llubi i hi ha hagut una mica de tangana.

L’arbitre, que no ho ha vist, ha optat per lo mes facil per a ell, expulsant al primer que li ha parescut i que no era el culpable de res, es trist que a vegades els arbitres embrutin la seva bona actuacio posant a l’acta cosa que no veuen.

CORAMET para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.