Xilvar: Ruiz, Coll, Marí, Antonio, Más, Bruno, Alzamora, Quetglas, Gabriel, Reus y Simó.

También jugaron:Llabres, Palou, Lopez, Joan y Antonio.

Manacor B: Hidalgo, Lozoya, Mayol, Valle, Alzamora, Miguel, Ramis, Carlos, Torreblanca y Marí.

También jugaron:Jaume, Josep y Tomeu.

Goles: Mas y Bruno por el Xilvar y Ramis(2) y Torreblanca por el Manacor.

Colegiado: Gustavo Tirado. Regular actuación.

Tarjetas: Amarillas a Coll, Bruno y Lopez por el Xilvar y a Hidalgo por el Manacor

Bon partit el disputat a Selva on l’equip local ha sortit molt fort i fruit d’aquesta presió han aconseguit forçar un penalt després d’una errada del Manacor i un bon contraatac. A n’aquesta juga l’arbit ha mostrat targeta groga al porter local, targeta que hagues pogut ser vermella. El penalt l’ha fallat el Xilvar. A partir d’aqui el Manacor ha començat a controlar el partit i al minut 20 una jugada personal del davanter a acabat amb penalt que si ha trasformat el Manacor. En el minut 31 el Xilvar ha marcat després d’una falta lateral que ha rematat un jugador totsol dins l’àrea petita. El Manacor ha continuat amb el seu joc i després d’una bona jugada col·lectiva ha arribat el 1-2.

La segona part ha començat amb el gol del Xilvar després d’una altra falta lateral i remat. A partir d’aqui el Xilvar ha tingut una sèrie de minuts on ha pitjat molt però sense tenir ocasions clares de gol. Poc a poc el manacor ha anat convinant més i en el minut 29 de la segona part ha aconseguit el 2-3. Fins el final destacar un pal de Manacor i poc perill per part del Xilvar que només arribava amb jugades a pilota aturada.

Al finalitzar el partit un jugador del Xilvar ha intentat agredir a un pare del Manacor i també a un parell de jugadors del Manacor.

Per acabar destacar a l’equip local per la seva entrega i al Manacor B pel seu bon partit.